Известие

Collapse
No announcement yet.

Накладки BREMBO

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

Първоначално публикувано от rubig Покажи съобщение
    а бре ти мен ли ще изпитваш на части за коли за марки и производител
    Да що?
    0888 232 484 - Бобо Extreme Service
    sigpic
    Alfa 145 QV Turbo VS Alfa GTV 3.2 24V 04'
    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

Аз карам с "Remsa" - спират перфектно, не свирят не окопават дисковете и цената им е доста добра
      AR 166 2,4 ЖТД Волво 460 1,9 ТД, Волво 460 1,7 I ех, Браво 1,4 12V ех, Ланча Y 1,4 12V ех, Пунто 1,1 6 speed ex, Пежо 106 ех и първата ОРел кадет 1,6 печка - "карабина" - с манивели по вратите и вЪлнен салон

Comment

Какви косури намирате на Минтекс? Така и така темата се ообърна на доста обща...

Comment

Минтекса не е лоша накладка за нормална употреба. На добра цена са, меки са и не свирят...
          Ясно, че в тоя форум - слаб пияч, бияч, ебач и слаб шофьор няма, ма нема смисъл да се фалим..

FIAT Coupe 16VT
          Alfa Romeo 156 SW 1.9 JTD

Comment

Попаднах на доста интересен тест на накладки
            http://www.ladaclub-bg.com/faq/81-brake-pads
            sigpicFiat Grande Punto 1.3 Multijet Alfa Romeo 155 1.8TS 8V -SOLD

Comment

Първоначално публикувано от The_Game Покажи съобщение
              Попаднах на доста интересен тест на накладки
              http://www.ladaclub-bg.com/faq/81-brake-pads
              Един чудесен и дълбоко полезен тест колега, поздравления!

Личните ми впечатления от всички изброени и неизброени производители са, че АТЕ и Ремза в съотношение скъпи(качествени)/евтини(работни) се държат наистина отлично и определено заслужават парите си!
              SNAKE 147 1.9 JTD Z-Edition '05 - THE RED TORPEDO
              SNAKE 147 1.9 JTDm 8V '06 - Nero
              SNAKE 159 1.9 JTDm 16V '06 - Rosso

Comment

АТЕ си е марка наистина, не случайно се използват за първоначално вграждане в доста немски коли. Аз обаче от всички, които съм ползвал на различни коли (сред тях са ATE, Bosch, Ferodo среден и висок клас, Remsa...), досега с по-добри от TRW не съм спирал
                Aбе общо взето като им погледне човек цените и може да се ориентира горе-долу според мен...

@Bobo: я кажи кой ги прави тия дискове брембо макс..? Аз съм чувал някакви смешки, които мисля, че няма как да са истина, че са същите дето правят разните там "Mapco" и други подобни, но щом питаш явно истината пак ще е някаква болезнена

Comment

Първоначално публикувано от digitalundgrd Покажи съобщение
                  Минтекса не е лоша накладка за нормална употреба. На добра цена са, меки са и не свирят...
                  Mintex, Textar, Pagid са ясни, всичките са под една шапка TMD Friction Group и няма как да са лоши (даже сайтовете им са с еднакъв дизайн). Питах за Брембо,щото цента им е като за хубави накладки, а са правени незнайно къде (носят се слухове за чайна) Иначе относно дисковете.... Брембо са с 5-6лв по-ефтини от Цимерман. Аз бих заложил на Цимерман, поне е ясно къде са правени и на какви стандарти отговарят.
                  Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Първоначално публикувано от Alamo Покажи съобщение
                    Mintex, Textar, Pagid са ясни, всичките са под една шапка TMD Friction Group и няма как да са лоши (даже сайтовете им са с еднакъв дизайн). Питах за Брембо,щото цента им е като за хубави накладки, а са правени незнайно къде (носят се слухове за чайна) Иначе относно дисковете.... Брембо са с 5-6лв по-ефтини от Цимерман. Аз бих заложил на Цимерман, поне е ясно къде са правени и на какви стандарти отговарят.
                    На мен цимермана изобщо не ми е ясно къде е правен - ясно ми е само какво му е качеството та я кажи къде е правен да си направим изводите?
                    sigpic
                    Alfa 156 05' 1.9 16V M-JET, Fiat Brava 1.9 JTD , Алфа 164 Super, Alfa 147 JTD малкото GTA, Alfa 155 2.0 16v Super

Comment

В петък смених задните накладки. Оказа се, че са произведени с колата - 1998г марка LUKAS с логото на ФИАТ, които по настоящем са собственост на TRW. Сложих ТРВ, ама нямат нищо общо със старите. Старите бяха смес от графит - парчета от порядъка на 2-3мм и медни стружки. Колата спираше уникално с тях, супер меки, не свиреха, единственият им кусур беше, че много цапаха джантите.
                      Епа и аз сложих TRW и с новите и със старите джантите са си винаги нацапани. Миене и след 2 дена пак.
                      Alfa Romeo Brera 2.4 JTDm 210 кавала ... и малко отгоре
                      Alfa Romeo 159 1.9 JTDm SW .. бързият влак
                      Renault Clio DCi 2018 .. без коментар .. да е щастлива жената

Comment

Аз съм с Феродо премиер и не съм доволен от към студеното спиране. Първите 1, 2 натискания ги няма никакви, джантите не се цапат и на няколко пъти съм имал случаи аха да се пребия и се отървавам на косъм. Като позагреят спират горе-долу. Бях много доволен от АТЕ-то на старите апарати.
                        Discover us on Facebook page - Maha LPS3000 DynoMachine

Comment

Първоначално публикувано от Bobo Покажи съобщение
                          На мен цимермана изобщо не ми е ясно къде е правен - ясно ми е само какво му е качеството та я кажи къде е правен да си направим изводите?
                          http://www.otto-zimmermann.de/index....=74&Itemid=147

Я сподели за качеството.
                          Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

http://www.otto-zimmermann.de/index....=74&Itemid=147

Я сподели за качеството.
                            Качеството е такова че коли с такива дискове не се качвам да ги карам даже И според мен сайта им е респектиращ ма силно се съмнявам че това което е на нашия пазар се произвежда там
                            sigpic

Comment

Аз пък не се качвам на коли с дискове Брембо, щото не са поцинковани като оригиналните ми...Нали разбираш, може така да си дрънкаме до безкрай. Сподели какво си преживял, видял.....дай малко повече инфо. Какво са те уплашили толкова Zimmermann. Относно това което идва тук имам една приказка "по вероятно ще намериш девственица да нае*еш отколкото оригинална резервна част за кола да намериш в БГ"
                              Алфа 156 1,8ТС 1998г

Comment

Аз пък не се качвам на коли с дискове Брембо, щото не са поцинковани като оригиналните ми...Нали разбираш, може така да си дрънкаме до безкрай. Сподели какво си преживял, видял.....дай малко повече инфо. Какво са те уплашили толкова Zimmermann. Относно това което идва тук имам една приказка "по вероятно ще намериш девственица да нае*еш отколкото оригинална резервна част за кола да намериш в БГ"
                                Ами след седмица каране имаше над 2 десети изкривявания и тресяха сещаш се как
                                sigpic

Comment

Working...
                                X